Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    (+34) 661 675282

 • Cloud Computing
 • Cloud Computing

 

Cloud Computing

 


El Cloud Computing els ofereix tecnologies i serveis accessibles des de qualsevol lloc del món de forma flexible i segura.

Nosaltres oferim serveis clau en mà per al seu projecte, tant si necessita un sistema tancat per a la seva empresa com si té un software o servei que vol monetitzar oferint-ho com un servei al núvol.

Pot disposar d'emmagatzematge privat o compartit amb els usuaris o clients, sempre segurs de que es fan còpies de totes les dades i servidors; sempre reduirà els costos de la seva infraestructura actual i el manteniment d'aquesta.

El nostre objectiu és acompanyar-los en aquesta nova experiència. Cada client té les seves necessitats i per això ens asseurem tantes vegades com faci falta fins a trobar el servei més adequat.

Un cop estigui caminant amb el serveis de Cloud Computing podrem anar millorant la seva experiència i el seu negoci. El cloud és una porta a la innovació i alhora acceptació de la realitat tecnològica.

Ara és l'hora d'avançar i abraçar les noves tecnologies que el portaran cap a l'excel·lència.


Amb el nostre sistema de treball en el núvol pagarà pels servidors dels que disposa. En tot moment es poden actualitzar cap a models superiors o inferiors.

En les oficines tradicionals on es disposa de servidors en la xarxa local, això no és possible. Si inverteix mils d'euros en un servidor fins que no l'hagi amortitzat no pot canviar-lo i això es un gran problema, tant si li va bé com si se li ha quedat obsolet. Amb nosaltres sempre podem anar a servidors més potents en qualsevol moment per així poder treballar més ràpid o ajustar el sistema al número de treballadors dels que disposi.

En cas d'incidència li oferim una resposta ràpida, múltiples sistemes de recuperació i en cas d'un Disaster Recovery (DR) ho podrem realitzar en desenes de datacenters de tot el món.

Sigui desenvolupador, empresa o autònom, podrà elegir, amb la nostra ajuda, el cloud més adequat a les seves necessitats tant en potència, capacitat de dades i connectivitat.

Qualsevol necessitat que tingui li resoldrem amb la millor solució de Cloud Computing possible.

 


Diagrama Cloud Computing

[AGNT] ActualGroup Cloud Computing Services

Preguntes Freqüents

 • Quins beneficis em proporciona el Cloud?

  El Cloud Computing li ofereix molts avantatges però entre els principals hi trobem:
  - Estalvi en compra de maquinari.
  - Possibilitat d'ampliació en qualsevol moment.
  - Seguretat d'accés a les dades en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.
  - Còpies de seguretat automatitzades i supervisades diàriament.
  - etc...
 • I les còpies de seguretat?

  Els nostres serveis de Cloud Computing estan optimitzats per a realitzar còpies de seguretat de tots els servidors i en el moment de la contractació es decidirà la millor solució de còpia de seguretat per al vostre cloud.
  Si vostè ha contractat el sistema de còpies d'ActualGroup pot estar totalment tranquil, les còpies són diàries i amb les retencions més correctes.
 • M'ajudeu a elegir?

  A ActualGroup ens hem especialitzat en l'assessorament tecnològic, doncs estarem encantats de parlar amb vostè de les seves necessitats i buscar la millor solució tècnica.
 • Quina seguretat em proporciona el vostre Cloud?

  En tots els sistemes de Cloud Computing que proporcionem és obligatori seguir unes mesures de seguretat:
  - Connexió VPN d'oficina i a ser possible amb IP fixe.
  - Connexió Cloud VPN d'usuaris mòbils.
  - Contractació del sistema de còpia de seguretat.

  Amb aquestes mesures assegurem la connectivitat entre els seus dispositius i el cloud alhora que assegurem les dades del seu negoci, i així la seguretat queda totalment coberta.
 • GDPR

  El Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) és un reglament europeu que pretén enfortir i unificar la protecció de dades per a tots els països de la Unió Europea.

  Quan una organització vulgui agafar dades personals d'un ciutadà de la Unió Europea necessitarà el permís explícit d'aquest. Aquest consentiment deurà ser revocat per aquest ciutadà quan aquest ho desitgi, facilitant-li una via per fer-ho. Les empreses hauran de dir quines dades estan utilitzant, com les estan tractant, per a quina finalitat i qui n'és la persona responsable. Els ciutadans també podran demanar les dades que les organitzacions tenen d'ell.

  Aquesta nova normativa afecta a totes les organitzacions que tracten amb dades de ciutadans europeus, amb independència de la seva situació geogràfica.

  Per aquesta raó els nostres sistemes estan preparats amb totes les mesures de seguretat possibles per a que solament vostè decideixi quines dades vol compartir.
  ActualGroup no es fa responsable de l'ús incorrecte per part dels seus treballadors i queda sota la seva responsabilitat el disposar d'antivirus, nosaltres li oferirem diferents opcions i/o podem instal·lar el que vostè disposi.

 

 

Partners

Amb la finalitat d'oferir els millors serveis anem ampliant els nostres partners, tant a nivell tècnic com en relacions comercials especials.
A continuació li mostrem alguns dels nostres partners més habituals:Solicitar més informació

Indiqui'ns les seves dades i ens posarem en contacte amb vosté.

Marqui el checkbox per poder prosseguir.